29 april: Webinar Geur beleven & meten Het Kennisplatform organiseert een webinar met als thema: Geur beleven en meten. Het webinar is op donderdag 29 april van 10:30-12:00 uur. Meld u nu aan! Programma & aanmelden
Webinar 30 november: Ammoniak & fijnstof in relatie tot veehouderij en gezondheid Het Kennisplatform Veehouderij en humane gezondheid organiseert een interactieve, online themabijeenkomst over primair en secundair fijnstof en ammoniak in relatie tot gezondheid.
Studies relatie luchtkwaliteit, COVID-19 en veehouderij In meerdere (wetenschappelijke) media is een verband gesuggereerd tussen luchtkwaliteit, veehouderij en COVID-19. Het Kennisplatform geeft een duiding van momenteel beschikbare studies.
Q&A colistine resistente bacterieen in kippenvlees In het tijdschrift “Antimicrobial Resistance and Infection Control” verscheen recent het artikel:”High prevalence of the mcr-1 gene in retail chicken meat in the Netherlands in 2015” door Schrauwen